I NIF har vi i den grad fået skudt sæsonen i gang – i en usikker og meget speciel tid. Tusind tak fordi I melder Jer ind i foreningen og fordi I bakker om om foreningens aktiviteter, selvom Covid-10 stadig spøger rundt omkring os. Der er ingen tvivl om, at sæson 2020/2021 bliver en anderledes sæson i forhold til tidligere sæsoner. NIF har nedskrevet retningslinjer for Covid-19 som efterleves rundt på holdene – det betyder krav til aktive, til forældre, til instruktører/hjælpeinstruktører og bestyrelse. Vi passer på hinanden, holder afstand (forsøger på bedste vis), rengør redskaber efter hvert hold og afspritter inden, i løbet af og efter træning. Der stilles store krav til foreningslivet, men TAK til Jer alle – I har taget SÅ godt imod, og forholder Jer til situationen og vore retningslinjer, TAK! NIF følger udviklingen og situationen nøje og vil gøre det allerbedste for at holde gymnastikken og øvrige aktiviteter i gang. Vi vil gå langt for at finde alternative og kreative træninger, såfremt det bliver nødvendigt.
Hos NIF håber og appellerer vi til, at vore trofaste og skønne medlemmer fortsat vil bakke op og dermed lade kontingentkronerne stå på foreningens konto i tilfælde af aflysninger og nedlukninger grundet Covid-19. Vi håber, at I vil betragte årets kontingentbetaling som et udtryk for at være medlem af NIF. Derudover er det vigtigt (særligt i år), at vi har alle aktive registreret, så derfor vil vi bede dig sørge for at få dig/dit barn tilmeldt nu – TAK! Med opstart i uge 36 er de 3 prøvegange for de flestes vedkommende ”brugt” ?.
Sammen er vi NIF – uden Jer medlemmer ingen forening, så derfor TAK FOR JER!
Sammen er vi NIF – uden vore trofaste sponsorer ingen forening med udvikling og aktiviteter, så derfor TAK FOR JER!
Lad os sammen få en fantastisk vintersæson, lad os beholde den blå ja-hat på og sørge for, at den gode gamle forening kommer godt og hel ud på den anden side ?.
TAK!
Mange hilsner
Bestyrelsen
Nykøbing Mors Idrætsforening (NIF)