Adresse:

NIF CrossGym
Ringvejen 44
7900 Nykøbing M.

Nyheder:

Hold oversigt – Hvor og hvornår er der træning ?

  Man Tirs Ons Tors Fre Lør Søn
Open Gym. Åben Åben Åben Åben Åben Åben Åben
Børne-Gym     16.50-17.50        
WOD 16.30-17.30
19.00-20.00
20.00-21.00
20.00-21.00   19.00-20.00      

Velkommen til CrossGym

NIF CrossGym er et træningscenter under Nykøbing Mors Idrætsforening. Vi tilbyder holdtræning flere gange i ugen, derudover tilbyder vi Open Gym, hvor du kan komme og træne selv på alle tidspunkter af døgnet med en nøglebrik.

PRISER & MEDLEMSKABER HUSREGLER

Hold beskrivelse

Open Gym
Træn selv alle dage, lige hvornår du vil, med dit personlige nøglekort.

WOD – Workout of the day.
På dette hold er alle velkommen uanset om du er erfaren eller nybegynder. Der er altid en instruktør tilknyttet til holdet, som guider jer igennem dagens træning.

Teknik-/styrke

På teknik-/styrkeholdet er tempoet lavt, og vi arbejder med lidt tungere vægte end normalt. Vi bruger også mere tid på at gennemgå øvelserne, så alle kan være med uanset niveau.

Børne – Gym *
Børne-Gym vil have fokus på leg og bevægelse, teknik og kropsbevidsthed, hos børnene. Træningen opbygges af lege, grundlæggende styrketræning, konditions træning og et stort fokus på teknik, for at sikre at børnene lærer at løfte korrekt, hvilket også vil gavne dem til dagligt.
Der vil ikke blive løftet tunge vægte, men der vil blive brugt vægte. Styrketræning er ikke hæmmende for børns vækst, men bidrager derimod til motorik, stærkere muskler og knogler.

 

WOD – Light *

WOD – Light er for dig som er nybegynder, og som aldrig har prøvet CrossGym før. Holdet fungerer som et intro forløb, hvor du her efter, er klar til at blive ”sluset” videre på de andre hold.

På WOD – light, er programmet skræddersyet til dig som nybegynder. Du lærer de basale bevægelser og øvelser indenfor CrossGym, og du vil blive udfordret på din styrke og kondition.

Der vil igennem de tre måneder være en klar rød tråd igennem undervisningen fra gang til gang, og de tillærte bevægelser og øvelser vil blive brugt i en WOD i slutningen af hver træning.

Vi anbefaler at alle vores nye medlemmer starter på WOD – Light. Dette er nemlig med til at give dig et langt større udbytte af din træning, samt du vil opnå endnu større træningsglæde, men det er ikke et krav, og du kan også benytte andre hold.

CROSSFIT - SPONSOR

Guld:

  • Bliv sponsor

Sølv:

  • Bliv sponsor

Bronze:

  • Bliv sponsor

Andre sponsor:

  • Bliv sponsor