Velkommen til CrossGym

NIF CrossGym er et træningscenter under Nykøbing Mors Idrætsforening. Vi tilbyder holdtræning flere gange i ugen, derudover tilbyder vi Open Gym, hvor du kan komme og træne selv på alle tidspunkter af døgnet med en nøglebrik.

PRISER & MEDLEMSKABER HUSREGLER

Retningslinjer COVID-19

– Bliv hjemme, hvis du er syg eller har symptomer.
– Ankom omklædt og tidligst 5 minutter før start
– Hold 2 meters afstand under træningen
– Undgå fysisk kontakt med andre deltagere
– Desinficer udstyr før og efter brug
– Bliver du testet positiv for COVID-19, skal NIF CrossGym kontaktes så vi kan opspore smitten
– Alle nye medlemmer har fortsat én gratis prøvegang, hvor tilmelding ikke er nødvendig, dog bliver de registreret ude i CrossGym, så vi ved evt. smitteudbrud kan opspore smitten.

  Man Tirs Ons Tors Fre Lør Søn
Open Gym. Åben Åben Åben Åben Åben Åben Åben
Børne-Gym   16.45-17.45 16.45-17.45        
WOD 19.00-20.00   19.00-20.00 19.00-20.00      
Styrkehold     18.00-19.00        
WOD – Light   19.30-20.30          
Ladies Only       20.00-21.00      

Holdplan samt holdbeskrivelse
Her kan du se hvad de forskellige holdbeskrivelser indebærer!

Open Gym
Træn selv alle dage, lige hvornår du vil, med dit personlige nøglekort.

WOD – Workout of the day.
På dette hold er alle velkommen uanset om du er erfaren eller nybegynder. Der er altid en instruktør tilknyttet til holdet, som guider jer igennem dagens træning.

Styrkehold

Styrkeholdet er en blanding af olympisk vægtløftningsøvelser, heriblandt snatch og clean´n jerk, kombineret med powerliftingsøvelser, squat, dødløft og pres.
Holdet henvender sig til folk, som tidligere har haft erfaring med styrketræning. Det er altså et krav at skulle kende til de basale øvelser som squat, dødtløft og pres. Holdet kommer til at fokusere på hovedsagligt ét løft til hver træning, hvor der bliver sat fokus på korrekt teknik, få gentagelser og ikke mindst tunge vægtskiver.

Der er altid en instruktør tilknyttet til holdet, som guider jer igennem dagens træning.

Børne – Gym *
Børne-Gym vil have fokus på leg og bevægelse, teknik og kropsbevidsthed, hos børnene. Træningen opbygges af lege, grundlæggende styrketræning, konditions træning og et stort fokus på teknik, for at sikre at børnene lærer at løfte korrekt, hvilket også vil gavne dem til dagligt.
Der vil ikke blive løftet tunge vægte, men der vil blive brugt vægte. Styrketræning er ikke hæmmende for børns vækst, men bidrager derimod til motorik, stærkere muskler og knogler.

Tilmelding til Børne Gym

WOD – Light *

WOD – Light er for dig som er nybegynder, og som aldrig har prøvet CrossGym før. Holdet fungerer som et 12 ugers forløb, hvor du efter de 12 uger, er klar til at blive ”sluset” videre på de andre hold.

På WOD – light, er progammet skræddersyet til dig som nybegynder. Du lærer de basale bevægelser og øvelser indenfor CrossGym, og du vil blive udfordret på din styrke og kondition.

Der vil igennem de tre måneder være en klar rød tråd igennem undervisningen fra gang til gang, og de tillærte bevægelser og øvelser vil blive brugt i en WOD i slutningen af hver træning.

Vi anbefaler at alle vores nye medlemmer starter på WOD – Light. Dette er nemlig med til at give dig et langt større udbytte af din træning, samt du vil opnå endnu større træningsglæde, men det er ikke et krav, og du kan også benytte andre hold.

Opstart i uge 35.

Pris: 400 kr. dette inklusiv fri adgang til alle hold på holdplanen i 12 uger.

Tilmelding til WOD Ligth

Ladies Only *

 Ladies-only er et rent damehold, alle kvinder er velkommen uanset niveau. Der er altid en instruktør tilknyttet til holdet, som guider jer igennem dagens træning.

* Børne-Gym, WOD-light og Ladies only har opstart i uge 35!

CROSSFIT - SPONSOR

Guld:

  • Vils Tegloverliggere A/S
  • Nykøbing El Service

Sølv:

  • Tømmergaarden A/S
  • CN Agro

Bronze:

  • Bliv sponsor

Andre sponsor:

  • Bliv sponsor